Szerszámkészítés > Szerszám - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szerszámkészítés > 17 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Szerszámtervezés - CAD-Terv Mérnöki Kft.
http://www.cadterv.hu

Professzionális szolgáltatások a hazai CAD/CAM/CAE piacon, a CAD-Terv Mérnöki Kft. által. Portfoliónk egyik elemét a Dassault Systèmes PLM megoldásainak - így a CATIA tervezőrendszer - forgalmazása jelenti, amely a világ vezető megoldása a terméktervezés és az innováció terén. Másik fő tevékenységünk keretén belül a gépészet különböző területein kínálunk mérnöki szolgáltatásokat (géptervezés, terméktervezés, szerszámtervezés, stb.).

Szerszámtervezés - CAD-Terv Mérnöki Kft.
Entra-Sys Kft.
http://entra-sys.hu

A lehető legprofibb megoldásokat keresi cége műszaki problémáinak megoldására? Akkor érdeklődjön a Entra-Sys Kft-nál, ahol minőségi és megbízható szolgáltatásokat kap ipari üzeme és termelői kisvállalkozása számára! A cég egyedi gép- és szerszámgyártással foglalkozik.

Entra-Sys Kft.
Dextron
http://dextron.hu/

CNC megmunkálás, CNC, szerszámkészítés, fémfeldolgozás, fröccsöntő szerszámok.

Dextron
Kovácsolt és edzett szerszámok készítése
http://www.diszmukovacs.hu/

Hagyományos tűzi kovácsolással készült és edzett kéziszerszámok, célszerszámok készítése, műhelyek szerszámparkjának egyedi kialakítása.

Kovácsolt és edzett szerszámok készítése
Szerszámgyártás cipőipar számára
http://www.deszan-cutters.hu

Gyors, pontos és megbízható partnert keres? Válassza a minőséget, a Deszán Kft. Deszán Cutters technológia megoldásait! A 2000-ben alapított Deszán Kft. kínálata: szabászkések, matrica szerszámok, jelölősablonok, bőrvágás, márkázó klisék és márkázás, orr-, és sarokbefogó teflon szerszámok, új - akár digitális - cipőmodellek PROCAM™, FDS, vagy SHOEMASTER gradirozása. Hiányzó szerszámát, alapanyagát, rövid határidőre, magas minőségi szinten, kívánsága szerinti kivitelben elkészítjük egyedi Deszán Cutters technológia alkalmazásával. Deszán Kft. - Deszán Cutters technológia Költség-hatékony megoldást keres? Az Ön igényeire szabott megoldást szállítunk A Deszán Kft. sokéves gyakorlata alatt megszerzett szakmai ismeretei és a munkatársak felkészültsége, hozzáértése, kreativitása alapján büszkén hirdeti: nincs lehetetlen, Ön elképzeli, a Deszán Kft. megvalósítja.

Szerszámgyártás cipőipar számára
Tooltechnik Kft. - Szerszámgyártás
http://tooltechnik.hu/

Cégünk, a Szankon található Tooltechnik Kft. gépipari szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. Tevékenységeink közé tartozik a szerszámok és szerszámgépek gyártása és javítása, valamint különböző préstechnikai, lemezmegmunkálási szolgáltatások biztosítása.

Tooltechnik Kft. - Szerszámgyártás
Faragószerszámok, faragókések
http://faragoszerszam.info/

Kiváló minőségű szerszámok fafaragáshoz, vésők, kések, bunkók! A fafaragó kések anyaga a legjobb minőségű szerszámacélból készül, nagyon gondos kézi, egyedi hőkezeléssel, visszaeresztéssel és borotvaélesre megélezve.

Faragószerszámok, faragókések
Öntöde
http://www.veresontode.com

A Veres Öntöde meghatározó alakja a magyar öntészek sorának. És hogy mi is az az öntészet? Az öntészetnek az a lényege, hogy megcsinálják valamilyen tárgy negatív mását (ez lesz a forma), majd forró fémeket öntenek bele, hagyják lehűlni, ilyen módon megkötni. Öntéssel nagyon strapabíró, változatos és bonyolult formák is könnyen előállíthatók, ezért jó ha egy öntöde is van a látkörünkben, ha például szeretnénk valamilyen alkatrészt legyártatni.

Öntöde
Horganyzás.hu
http://www.xn--horganyzs-71a.hu

Profi Budapesti galvanizáló üzemükben nagy mennyiségben tudunk felületkezelési munkákat vállalni, de egyéni ügyfeleket is várunk. Kiemelt figyelmet fordítunk horganyzás szolgáltatásunkra. Cégünk már több mint 20 éves múltra tekint vissza, üzemünk pedig a legkomolyabb kritériumoknak is megfelel.horganyzás.hu

Horganyzás.hu
Best-Tool Kft
http://www.best-tool.hu/index.php

A cég 1988-ban kezdte meg működését, egyéni vállalkozásként...

Best-Tool Kft
Szerszámgyártás, szerszámkészítés
http://www.vetroszerszam.freewb.hu

Több mint 35 éve foglalkozunk szerszámkészítéssel, ez alkotja fő tevékenységi körünket. A szerszámokhoz a közismert normáliákat és alapanyagokat használjuk fel. (HASCO, MEUSBURGER, DME, BÜTTNER, BÖHLER, stb.) Felszereltségünkből adódóan vállaljuk szerszámok, szerszám betétek részmunkáit, komplett megmunkálását. Ebbe bele értve az előkészítést, marást, keménymarást, elektródamarást, tömb szikraforgácsolást, stb. Vállaljuk CNC marást igénylő kis szériás, vagy egyedi alkatrészek gyártását.

Szerszámgyártás, szerszámkészítés
Ipari fémforgácsoló technológia
http://www.protoolkft.hu/

A PROTOOL Kft. ipari fémforgácsoló szerszámokkal, fémforgácsoló technológiával foglalkozik.

Ipari fémforgácsoló technológia
Giaform
http://giaform.hu/

A Gia Form analízissel, tervezéssel, logisztikával, gyártással és designnal foglalkozó cég. A vállalat jelen van az autóipar, energiaipar, egészségipar és elektronikai ipar területén. Tevékenységi körébe tartozik a szerszámgyártás, szerelés, műanyag fröccsöntés valamint komplett projektkezelés.

Giaform
Bárkányi Kft. Emelőgépek
http://www.barkanyikft.hu/

A Bárkányi kft. profilja: emelőgép javítás, gyártás, emelőgép karbantartás, vizsgáztatás, daru javítás, gyártás, híddaru javítás, gyártás

Bárkányi Kft. Emelőgépek
Esztergálás, marás, forgácsolás Taksonyban
http://www.esztergalas-maras-forgacsolas.hu

A Zomafer KFT. fő profilja az egyedi és kisszériás forgácsolás, főként közületi, de lakossági kiszolgálásra is. A hagyományos esztergálás, marás és fúrás munkákon kívül CNC forgácsolással is szívesen áll meglévő és leendő partnerei rendelkezésére. Szerszámkészítőknek bedolgozást vállalunk!

Esztergálás, marás, forgácsolás Taksonyban
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szerszam.wyw.hu: Szerszám katalógus. Szerszámok, kéziszerszámok, fúrógépek, CNC gépek, szerszámkereskedések, szervizek. Munkaruházat és munkaruha. Elekromos, kerti, levegős, faipari szerszámok.
Gyűjteményünkben 266 válogatott szerszám témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 266 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 12287